Nyheter

Vi söker ny programansvarig

Har du varit med om minst en tillväxtresa, är bra på affärsutveckling och älskar att hjälpa människor att lyckas? Då kan du bli en del av vårt team. Vi söker en ansvarig för vårt Prepare-program. Senast 4 december behöver vi din ansökan.

Tjänsten som programansvarig är ny, vilket ger dig möjlighet att kliva in i rollen och bidra med dina tidigare erfarenheter och kunskaper. Som programansvarig erbjuder vi följande förmåner:

  • Kontorsplats i en trivsam och kreativ miljö på Creative house i Örebro
  • Möjlighet att bedriva ditt arbete på distans
  • Goda utvecklingsmöjligheter i rollen och inom organisationen.
  • Möjlighet att delta i kurser och event för kompetensutveckling.

Som programansvarig ansvarar du för Inkuberas Prepare-program vilket innebär att du matchar rätt affärscoach med rätt case. Dessutom genomför du valideringar och utvärderingar via Inkuberas snabbspår och ansvarar för grupprogrammet där man arbetar med casen i gruppform. I rollen ingår också prospekteringsarbete och att ge affärsstöd i tidiga faser samt att hantera interna och externa kontakter för att kunna identifiera och hitta rätt i vårt regionala innovationsstödsystem.

Vi söker dig som söker har erfarenhet från tillväxtbolag/startups. Du behöver inte ha varit grundare, men du ska ha varit med och deltagit i en tillväxtresa. För att lyckas och för att trivas i rollen som programansvarig har du en förståelse för de utmaningar och möjligheter som är centrala för nya affärssatsningar. Du har också kunskap och/eller erfarenhet av affärsutvecklingsverktyg och en god ekonomisk förståelse.

Tjänsten ställer höga krav på din förmåga att arbeta strukturerat likväl som förmågan att samarbeta och ta egna initiativ. Många arbetsuppgifter kommer du att genomföra självständigt, men med handledning av erfarna kollegor. Vi ser också att du har en god analytisk förmåga och ett starkt affärsfokus. Du har ett affärsdriv där du engagerat sätter dig in i företagsfrågor och företagsutveckling. För att lyckas i rollen har du ett stort engagemang – du vill helt enkelt se människor lyckas!

I denna rekrytering samarbetar Inkubera med AxÖ Consulting. För mer information om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin på telefon 072-398 02 77 eller via e-mail anneli.wallin@axoconsulting.se Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 4 december 2022. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Ansök här!

                     


Har du en innovativ idé?

Har du ett spännande projekt eller ett företag med en nytänkande affärsidé?
Hör av dig till oss!

Gör intresseanmälan

Nyheter


torsdag 15 februari

Spännande möten för Inkubera-företagen på GoWest

En delegation på fyra Inkubera-företag och två affärscoacher reste förra veckan till Göteborg för att delta på GoWest. Via speed dating fick företagen möjlighet att pitcha sina idéer för ett stort antal ängelinvesterare och investmentbolag. – Vi är jättenöjda. Deltagandet på GoWest gav verkligen mersmak, säger Fredrik Regin, vd på Truckzter.

fredag 9 februari

Tävla i Startup Venture Cup

Nu går det att anmäla sig till Startup Venture Cup, Sveriges största tävling för Startups. Alla företag där omsättning samt externt ägarkapitel understiger 1 mkr är välkomna att ställa upp. Utöver prispengar får företagen som deltar chansen att knyta nya kontakter, professionell feedback och skapa uppmärksamhet. En vinst i Venture Cup brukar både uppmärksammas av media och av investerare.

fredag 9 februari

Inkubera-företagen får IA-hjälp att söka patent

Som en av de första inkubatorerna i Sverige ger Inkubera sina företag hjälp att söka patent med hjälp av Lightbringer, en ny AI-tjänst. – Verktyget ställer rätt frågor till företagen som genomgår en patentprocess och leder dem steg för steg. Med hjälp av AI får företagen också hjälp att besvara frågorna, säger Julie Ammer, verksamhetscontroller på Inkubera.

måndag 5 februari

Deligate siktar mot börsen

Deligates och Inkuberas vägar korsades första gången 2016. Adam Vikström, Mattias Chahin och Lukas Wallströmer hade fått en idé om hur man skulle kunna lösa problemet med det omfattande matsvinnet, medan de jobbade på en ICA Maxi-butik . Sedan dess har Deligate varit ett Inkubera-bolag i omgångar. Idag, åtta år efter företagsstarten, siktar Deligate mot börsen.