Nyheter

Vi söker ny programansvarig

Har du varit med om minst en tillväxtresa, är bra på affärsutveckling och älskar att hjälpa människor att lyckas? Då kan du bli en del av vårt team. Vi söker en ansvarig för vårt Prepare-program. Senast 4 december behöver vi din ansökan.

Tjänsten som programansvarig är ny, vilket ger dig möjlighet att kliva in i rollen och bidra med dina tidigare erfarenheter och kunskaper. Som programansvarig erbjuder vi följande förmåner:

  • Kontorsplats i en trivsam och kreativ miljö på Creative house i Örebro
  • Möjlighet att bedriva ditt arbete på distans
  • Goda utvecklingsmöjligheter i rollen och inom organisationen.
  • Möjlighet att delta i kurser och event för kompetensutveckling.

Som programansvarig ansvarar du för Inkuberas Prepare-program vilket innebär att du matchar rätt affärscoach med rätt case. Dessutom genomför du valideringar och utvärderingar via Inkuberas snabbspår och ansvarar för grupprogrammet där man arbetar med casen i gruppform. I rollen ingår också prospekteringsarbete och att ge affärsstöd i tidiga faser samt att hantera interna och externa kontakter för att kunna identifiera och hitta rätt i vårt regionala innovationsstödsystem.

Vi söker dig som söker har erfarenhet från tillväxtbolag/startups. Du behöver inte ha varit grundare, men du ska ha varit med och deltagit i en tillväxtresa. För att lyckas och för att trivas i rollen som programansvarig har du en förståelse för de utmaningar och möjligheter som är centrala för nya affärssatsningar. Du har också kunskap och/eller erfarenhet av affärsutvecklingsverktyg och en god ekonomisk förståelse.

Tjänsten ställer höga krav på din förmåga att arbeta strukturerat likväl som förmågan att samarbeta och ta egna initiativ. Många arbetsuppgifter kommer du att genomföra självständigt, men med handledning av erfarna kollegor. Vi ser också att du har en god analytisk förmåga och ett starkt affärsfokus. Du har ett affärsdriv där du engagerat sätter dig in i företagsfrågor och företagsutveckling. För att lyckas i rollen har du ett stort engagemang – du vill helt enkelt se människor lyckas!

I denna rekrytering samarbetar Inkubera med AxÖ Consulting. För mer information om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin på telefon 072-398 02 77 eller via e-mail anneli.wallin@axoconsulting.se Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 4 december 2022. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Ansök här!

                     


Har du en innovativ idé?

Har du ett spännande projekt eller ett företag med en nytänkande affärsidé?
Hör av dig till oss!

Gör intresseanmälan

Nyheter


torsdag 20 juni

Alga Insulation till final i Venture Cup

Venture Cup är Sveriges största tävling för entreprenörer och startups. Den 10 oktober samlar Venture Cup hela Sveriges entreprenörsnätverk i Helsingborg för att hylla och fira morgondagens startup-stjärnor. På plats kommer 16 finalister som vunnit priser på Venture Cups Regionfinaler under våren och som på Sverigefinalen tävlar om fler priser samt det ärofyllda priset Startup of the Year. Med i finalen är bland annat Alga Insulation som vann SKAPA Talang i Örebro län 2023.

onsdag 19 juni

Uppskattat meetup kring blockchain, krypto och rekrytering

Fredagen 14 juni höll Inkubera ett meetup på Creative House. Ett 20-tal personer från Inkubera-företag och övrigt nätverket slöt upp. Johannes Norrbacka från Monetax höll en uppskattad föreläsning om blockchain och kryptovaluta och Raman Ramalingam delade med sig av den datadrivna metod för rekrytering till startups som gjort att han har stora delar av världen som arbetsfält. – Det är kul att se hur Inkubera-företagen nätverkar och utbyter erfarenheter, säger Inkuberas vd, Fredrik Stenman. Det här är ett av sätten vi arbetar för att bygga en community.

onsdag 29 maj

Ny period för Vinnovas innovationscheckar

Nu öppnar en period för Vinnovas innovationscheckar. I Örebro län är det som Inkubera förmedlar dem till länets företag.  Nu finns chansen att ta del av nya innovationscheckar på upp till 100.000 kronor och infrastrukturcheckar på upp till 400.000 kronor. Små- och medelstora företag kan ta del av checkarna som kan användas inom tre områden – affärsutveckling, Infrastruktur (ex labb och demoanläggningar) samt Immateriella tillgångar. Sista dag för en intresseanmälan är 5 juni.

tisdag 28 maj

Kostnadsfria exportmöjligheter för företag som vill växa

Driver du ett innovativt företag som vill skala upp med hjälp med hjälp av export?Nu finns tre EU-projekt som erbjuder kostnadsfri hjälp att komma ut på exportmarknader. Projekten leds av Norrköping Science Park men även företag i Örebro län är välkomna att söka.