Aktiva bolag

Arta Systems

Beslutsstöd för hållbar livsmedelsproduktion

Arta Systems är en digital tjänst som hjälper bland annat kommuner att enkelt få en kartläggning av sin självförsörjningsgrad.

arta.systems
EMBRACE

Embrace Safety

ett digitalt brottsförebyggande verktyg

Embrace Safety har utvecklat ett digitalt brottsförebyggande verktyg. Bolaget hjälper kommuner, fastighetsbolag m fl att prioritera sina insatser. Embrace Safety har utvecklats från ett forskningsprojekt på Örebro universitet.

embrace-safety.se

Fibes

Underlättar tapetserares vardag

I Fibes app kan tapetserare, inredare och butiker samla alla sina tygleverantörer. När kunderna sedan applicerar Fibes streckkoder på sina tygprover, uppdateras priserna automatiskt.

fibes.se

HerCycle

App som skapar individuella hälsoprogram i harmoni med kvinnors menscykler

HerCycle är ett FemTech-bolag som via en mobilapplikation erbjuder individanpassade hälsoprogram med yoga, meditation, andningsövningar och kostrådgivning så att kvinnor kan leva i harmoni med menstruationscykelns fyra faser.

HerCycle.io

Kivansson

Refillsystem för whiteboard-pennor

Kivansson har utvecklat ett system som löser det klassiska problemet med uttorkade whiteboard-pennor genom ett patentsökt refillsystem.

Milmed logotyp

Milmed

Effektiv behandling av inflammationer och allergier utan biverkningar

Milmeds  jästbaserade produkt är patenterad för tre olika behandlingsområden knutna till inflammationer. Produkten är testad på 1500 personer med mycket gott resultat.

Milmed

Monetax

Korrekt redovisning av kryptovaluta

Montax hjälper företag och privatpersoner att göra deras innehav och försäljning av bitcoin och annan kryptovaluta transparent och korrekt i förhållande till svensk skattelagstiftning.

Mucklet

Digital plattform för rollspel

Mucklet är en digital plattform där personer som spelar rollspel tillsammans kan skapa nya världar och berättelser.

Mucklet

Our Creative Moments

Gör det lättare att bjuda till fest

Our Creative Moment vill vända stressig och tidskrävande planering av fester och andra arrangemang till lustfyllda och kreativa stunder med hjälp en digital lösning där kunderna får access till lokala leverantörer.

Nornor

Molnplattform för snabbare och säkrare programutveckling

Nor2 har utvecklat en molnplattform som gör kvalificerad programutveckling enklare. Jämfört med konkurrenterna krävs mindre resurser för konfigurering, design, säkerhet, driftsättning och global uppskalning. Utvecklarna kan istället lägga mer tid på kreativ design samtidigt som marknadslansering kan ska snabbare.

Nor2

Pausit

Röreslepauser för alla som sitter still

Pausit erbjuder en onlinetjänst med ergonomiskt utformade rörelser. Alla som prenumererar på tjänsten får påminnelser att ett par gånger om dagen om att göra utvalda rörelser som motverkar besvären som kan uppstå av en stillasittande vardag.

Pausit

Pinball Brothers

Europas största tillverkare och

Pinball Brothers tillverkar högteknologiska flipperspel som bygger på världsberömda filmer och musikgrupper. Tillverkningen sker i Italien, medan företagsledning och spelutveckling finns i Sverige.

Pinball Brothers

Skolado

Roliga enkäter som förbättrar elevhälsan

Skolado har utvecklat ”världens roligaste enkäter”. De hjälper grundskolor att tidigt upptäcka psykisk ohälsa och mobbning bland barn med hjälp av spelmetoder.

skolado.se

Soundcase

Filmmusik med smart sökfunktion

Soundcase erbjuder royaltyfria musik till produktionsbolag och andra som behöver musik till olika typer av filmproduktioner. Genom en smart söktjänst som tar hänsyn till bland annat genre, instrumentering och övergripande känsla, blir det lätt för användarna att hitta musik som passar.

Soundcase
Truckzter

Truckzter

Kopplar samman frakten med fraktarna

Truckzter är molntjänst som förenklar speditörers och chaufförers vardag. Med hjälp av Truckzter kan man identifiera såväl ledig fraktkapacitet som gods som behöver fraktas. I förlängningen effektiviseras hela fraktkedjan.

truckzter.com