Nyheter

Inkubera flyttar till Creative House

Creative House, trapphuset som ritats in på denna bild håller just nu på att färdigställas.

Efter några år på myOffice, flyttar Inkubera till företagscommunityn Creative House, Älvtomtagatan 14 på Väster i Örebro för att vara exakt. 1 april går flyttlasset.
– Det här kommer att bli jättebra, både för oss och för våra företag. säger Inkubera vd Fredrik Stenman.

Creative House har vuxit successivt i flera år. Från att till en början husera på ett halvt våningsplan i den gamla skofabriken, fylls idag hela huset av ett hundratal företag.
– Vi blir en del av en levande och kreativ miljö med många spännande företag. Minst lika viktigt är att kommer vi att kunna erbjuda vår egna företag fantastiska lokaler att mötas i, säger Fredrik.

Inkubera kommer att hålla till på den första av husets tre våningar. Förutom kontor för medarbetarna finns också ytor som Inkubera-företagen kan låna samt ett konferensrum. I huset finns ytterligare god kapacitet vad gäller konferensrum och andra lokaler för olika typen av möten.
– Vi tror att flytten blir ett lyft för både oss och våra företag. Samtidigt vill jag passa på att tacka myOffice där vi trivts fantastiskt bra under alla år, säger Fredrik.

                     


Har du en innovativ idé?

Har du ett spännande projekt eller ett företag med en nytänkande affärsidé?
Hör av dig till oss!

Gör intresseanmälan

Nyheter


torsdag 15 februari

Spännande möten för Inkubera-företagen på GoWest

En delegation på fyra Inkubera-företag och två affärscoacher reste förra veckan till Göteborg för att delta på GoWest. Via speed dating fick företagen möjlighet att pitcha sina idéer för ett stort antal ängelinvesterare och investmentbolag. – Vi är jättenöjda. Deltagandet på GoWest gav verkligen mersmak, säger Fredrik Regin, vd på Truckzter.

fredag 9 februari

Tävla i Startup Venture Cup

Nu går det att anmäla sig till Startup Venture Cup, Sveriges största tävling för Startups. Alla företag där omsättning samt externt ägarkapitel understiger 1 mkr är välkomna att ställa upp. Utöver prispengar får företagen som deltar chansen att knyta nya kontakter, professionell feedback och skapa uppmärksamhet. En vinst i Venture Cup brukar både uppmärksammas av media och av investerare.

fredag 9 februari

Inkubera-företagen får IA-hjälp att söka patent

Som en av de första inkubatorerna i Sverige ger Inkubera sina företag hjälp att söka patent med hjälp av Lightbringer, en ny AI-tjänst. – Verktyget ställer rätt frågor till företagen som genomgår en patentprocess och leder dem steg för steg. Med hjälp av AI får företagen också hjälp att besvara frågorna, säger Julie Ammer, verksamhetscontroller på Inkubera.

måndag 5 februari

Deligate siktar mot börsen

Deligates och Inkuberas vägar korsades första gången 2016. Adam Vikström, Mattias Chahin och Lukas Wallströmer hade fått en idé om hur man skulle kunna lösa problemet med det omfattande matsvinnet, medan de jobbade på en ICA Maxi-butik . Sedan dess har Deligate varit ett Inkubera-bolag i omgångar. Idag, åtta år efter företagsstarten, siktar Deligate mot börsen.