Nyheter

Inkubera-företagen växer och söker ny kompetens

Våra Inkubera-bolag – både aktiva och alumner – växer och söker ny kompetens. Det gäller såväl personer för anställning som konsulter och underleverantörer. I listan över företagens behov finns allt från systemutvecklare, marknadsförare och säljare till personer som vill testa deras produkter. Läs listan och fundera på om du har några bra tips. Vänd dig direkt till företagen direkt om du har tips redan nu eller om du först behöver veta mer. Klicka på länkarna så kommer du till deras hemsidor, kan läsa mer om företagen samt hitta kontaktuppgifter.

  • Exagard söker systemutvecklare, både juniora och seniora personer.
  • Flying Drop är på jakt efter testare och specialister som han kan provköra prototyp. Man söker främst personer med barn eller släktingar som har olika typer av funktionshinder kombinerat med en CP-skada.
  • MadePerfect söker systemutvecklare för anställning. Delägarskap kan bli aktuellt om personen är rätt.
  • Moon Smart Focus vill komma i kontakt med en reklam-/kommunikationsbyrå som kan hjälpa dem att göra en pre order-kampanj och på sikt bygga en exklusiv community till de första köparna. Byrån skall helst ha erfarenhet av att göra liknande uppdrag.
  • Deligate vill rekrytera tre nya säljare. De tar gärna emot tips på bra personer.
  • Repeak söker personliga tränare som vill testköra deras tjänst och kan bli del i utvecklingen.
  • Ekvitta vill träffa personer med erfarenheter inom marknadsföring samt att sätta upp och konfigurera betalmodeller för deras tjänst (en digital tjänst som riktar sig till konsumenter).

 

 

 

                     


Har du en innovativ idé?

Har du ett spännande projekt eller ett företag med en nytänkande affärsidé?
Hör av dig till oss!

Gör intresseanmälan

Nyheter


torsdag 15 februari

Spännande möten för Inkubera-företagen på GoWest

En delegation på fyra Inkubera-företag och två affärscoacher reste förra veckan till Göteborg för att delta på GoWest. Via speed dating fick företagen möjlighet att pitcha sina idéer för ett stort antal ängelinvesterare och investmentbolag. – Vi är jättenöjda. Deltagandet på GoWest gav verkligen mersmak, säger Fredrik Regin, vd på Truckzter.

fredag 9 februari

Tävla i Startup Venture Cup

Nu går det att anmäla sig till Startup Venture Cup, Sveriges största tävling för Startups. Alla företag där omsättning samt externt ägarkapitel understiger 1 mkr är välkomna att ställa upp. Utöver prispengar får företagen som deltar chansen att knyta nya kontakter, professionell feedback och skapa uppmärksamhet. En vinst i Venture Cup brukar både uppmärksammas av media och av investerare.

fredag 9 februari

Inkubera-företagen får IA-hjälp att söka patent

Som en av de första inkubatorerna i Sverige ger Inkubera sina företag hjälp att söka patent med hjälp av Lightbringer, en ny AI-tjänst. – Verktyget ställer rätt frågor till företagen som genomgår en patentprocess och leder dem steg för steg. Med hjälp av AI får företagen också hjälp att besvara frågorna, säger Julie Ammer, verksamhetscontroller på Inkubera.

måndag 5 februari

Deligate siktar mot börsen

Deligates och Inkuberas vägar korsades första gången 2016. Adam Vikström, Mattias Chahin och Lukas Wallströmer hade fått en idé om hur man skulle kunna lösa problemet med det omfattande matsvinnet, medan de jobbade på en ICA Maxi-butik . Sedan dess har Deligate varit ett Inkubera-bolag i omgångar. Idag, åtta år efter företagsstarten, siktar Deligate mot börsen.