Nyheter

Spännande framtid för Epulze

Med ny finansiering och allt fler användare ser framtiden spännande ut för e-sportbolaget Epulze.
–Vi satsar hårt på att erbjuda en grym spelupplevelse, med mer spänning i dina matcher, säger Mattias Lövgren, VD på Epulze.

Start-up företaget Epulze erbjuder en online-plattform där du i befintliga spel kan satsa pengar på att vinna din nästa match. Bolaget har idag över 12000 registrerade användare och betalande kunder i de flesta av EU:s länder. Efter att bolaget under hösten satsat hårt på att attrahera nya spelare är fokus nu att fortsätta utveckla affärsmodellen. Och då har ny finansiering varit viktig – ur flera aspekter.
–De nya medlen har gett oss förutsättningar att fortsätta utveckla vår plattform. Att flera av investerarna samtidigt har en bred erfarenhet från branschen har också varit värdefullt, säger Mattias Lövgren.

Inkuberas Prosspectansvarige Lisa Nilsson är övertygad om att Epulze stora engagemang i slutändan kan vara helt avgörande för bolagets framgång.
–Epulze verkar i en spännande, expansiv och konkurrensutsatt bransch där det händer massor hela tiden. Men med den helhjärtade insats bolaget gör finns bra förutsättningar att verkligen skapa ett innovativt tillväxtbolag.

                     


Har du en innovativ idé?

Har du ett spännande projekt eller ett företag med en nytänkande affärsidé?
Hör av dig till oss!

Gör intresseanmälan

Nyheter


onsdag 19 juni

Uppskattat meetup kring blockchain, krypto och rekrytering

Fredagen 14 juni höll Inkubera ett meetup på Creative House. Ett 20-tal personer från Inkubera-företag och övrigt nätverket slöt upp. Johannes Norrbacka från Monetax höll en uppskattad föreläsning om blockchain och kryptovaluta och Raman Ramalingam delade med sig av sinden datadrivna metod för rekrytering till startups som gjort att han har stora delar av världen som arbetsfält. – Det är kul att se hur Inkubera-företagen nätverkar och utbyter erfarenheter, säger Inkuberas vd, Fredrik Stenman. Det här är ett av sätten vi arbetar för att bygga en community.

onsdag 29 maj

Ny period för Vinnovas innovationscheckar

Nu öppnar en period för Vinnovas innovationscheckar. I Örebro län är det som Inkubera förmedlar dem till länets företag.  Nu finns chansen att ta del av nya innovationscheckar på upp till 100.000 kronor och infrastrukturcheckar på upp till 400.000 kronor. Små- och medelstora företag kan ta del av checkarna som kan användas inom tre områden – affärsutveckling, Infrastruktur (ex labb och demoanläggningar) samt Immateriella tillgångar. Sista dag för en intresseanmälan är 5 juni.

tisdag 28 maj

Kostnadsfria exportmöjligheter för företag som vill växa

Driver du ett innovativt företag som vill skala upp med hjälp med hjälp av export. Nu finns tre EU-projekt som erbjuder kostnadsfri hjälp att komma ut på exportmarknader. Projekten leds av Norrköping Science Park men även företag i Örebro län är välkomna att söka.

torsdag 16 maj

Skolado motverkar mobbning och psykisk ohälsa på fler än 50 skolor

Med "världens roligaste" digitala enkäter får skolbarn på drygt 50 svenska skolor berätta hur de trivs på skolan. Lärare och skolledning får snabbt sammanställningar av hur eleverna trivs och kan sätta in åtgärder om det behövs. Grundaren Ismael Hamoudi, som själv hade många kompisar som mådde dåligt under skoltiden, menar att Skolado gör stor skillnad för eleverna på de skolor där verktyget finns. "Att svara på Skolados frågor tar fem minuter och eleverna tycker att det är kul. Det gör att skolorna kan göra undersökningen ofta. Ett barn som inte mår bra måste få hjälp snabbt."