Nyheter

Spännande säljfas för starkt Deligate

Företaget Deligate har under sin relativt korta period på Inkubera haft en stark utvecklingskurva. Nu har bolaget förfinat sitt erbjudande för att stå sig starkt i den säljfas som för närvarande pågår.
– Deligate har hittills överträffat alla våra förväntningar, säger Inkuberas VD Mikael Melitshenko.

Deligate erbjuder en applikation som förenklar arbetet i delikatessdiskar. Tjänsten, som hjälper butiker att spara tid, minska svinnet och säkra kvalitén, ger butiken en tydlig överblick över sitt sortiment, samtidigt som man håller koll på datummärkning och varnar när en vara är på väg att gå ut i tid. Det digitala stödet hjälper butiker att göra stora förbättringar framförallt vid manuell hantering som ost, delikatess och fisk.

Hos Inkubera är det affärscoachen Tomas Jenneborg som arbetat närmast teamet. Han tydliggör vikten av en tydlig marknadsbearbetning.
– Både kunder och bolaget är tillfreds med själva produkten. Fokus nu är därför att bli kundens ”first in mind”, säger Tomas Jenneborg.

Utifrån att bolaget också är relativt nystartat gäller det att skapa en god bolagsstruktur som är anpassad för bolagets framtida tillväxt. Deligate måste fortsätta bygga bolag strategiskt, där de hanterar utmaningar både på kort och lång sikt.
–Har man bara den uthållighet som krävs finns väldigt bra förutsättningar för att Deligate ska bli ett framgångsrikt tillväxtbolag, säger Tomas Jenneborg.

                     


Har du en innovativ idé?

Har du ett spännande projekt eller ett företag med en nytänkande affärsidé?
Hör av dig till oss!

Gör intresseanmälan

Nyheter


onsdag 19 juni

Uppskattat meetup kring blockchain, krypto och rekrytering

Fredagen 14 juni höll Inkubera ett meetup på Creative House. Ett 20-tal personer från Inkubera-företag och övrigt nätverket slöt upp. Johannes Norrbacka från Monetax höll en uppskattad föreläsning om blockchain och kryptovaluta och Raman Ramalingam delade med sig av sinden datadrivna metod för rekrytering till startups som gjort att han har stora delar av världen som arbetsfält. – Det är kul att se hur Inkubera-företagen nätverkar och utbyter erfarenheter, säger Inkuberas vd, Fredrik Stenman. Det här är ett av sätten vi arbetar för att bygga en community.

onsdag 29 maj

Ny period för Vinnovas innovationscheckar

Nu öppnar en period för Vinnovas innovationscheckar. I Örebro län är det som Inkubera förmedlar dem till länets företag.  Nu finns chansen att ta del av nya innovationscheckar på upp till 100.000 kronor och infrastrukturcheckar på upp till 400.000 kronor. Små- och medelstora företag kan ta del av checkarna som kan användas inom tre områden – affärsutveckling, Infrastruktur (ex labb och demoanläggningar) samt Immateriella tillgångar. Sista dag för en intresseanmälan är 5 juni.

tisdag 28 maj

Kostnadsfria exportmöjligheter för företag som vill växa

Driver du ett innovativt företag som vill skala upp med hjälp med hjälp av export. Nu finns tre EU-projekt som erbjuder kostnadsfri hjälp att komma ut på exportmarknader. Projekten leds av Norrköping Science Park men även företag i Örebro län är välkomna att söka.

torsdag 16 maj

Skolado motverkar mobbning och psykisk ohälsa på fler än 50 skolor

Med "världens roligaste" digitala enkäter får skolbarn på drygt 50 svenska skolor berätta hur de trivs på skolan. Lärare och skolledning får snabbt sammanställningar av hur eleverna trivs och kan sätta in åtgärder om det behövs. Grundaren Ismael Hamoudi, som själv hade många kompisar som mådde dåligt under skoltiden, menar att Skolado gör stor skillnad för eleverna på de skolor där verktyget finns. "Att svara på Skolados frågor tar fem minuter och eleverna tycker att det är kul. Det gör att skolorna kan göra undersökningen ofta. Ett barn som inte mår bra måste få hjälp snabbt."